Entrepreneurs

Veel kleine startende ondernemingen beginnen op de zolderkamer of in de huiskamer. Helemaal niks mis mee, maar na een tijdje wil je toch wel iets meer. Zeker wanneer je klanten wilt ontvangen is een representatieve ruimte onontbeerlijk. Veel locaties zijn echter helaas weer net iets teveel van het goede, waardoor het muffe, saaie en inspiratieloze kantoortuinen worden. Dat het anders kan, hebben wij bewezen.

Ons kantoor aan de Westersingel in Leeuwarden is een gezonde combinatie tussen kantoor en woonkamer. Houten vloeren, oude elementen, functioneel licht dat toch ook warmte uitstraalt (of is dat de muurverwarming?). De Westersingel staat in Leeuwarden bekend als een van de meest gewilde locaties. Het is vlakbij het station, je wandelt zo de binnenstad in voor een broodje en je klanten kunnen voor de deur parkeren. Daarbij is het een mooie locatie met uitzicht op de gracht en de bijbehorende bootjes, recht tegenover de stadsschouwburg.

Ondertussen hebben meerdere andere ondernemingen naast KR! ingezien dat een mooie locatie met gelijkgestemden een prettige plek is om te werken. Een gezellige maar hardwerkende groep ondernemers is het resultaat.

Zij werken hier nu:

Haarsma Media

Haarsma Media is de naam van Dirk Jan Haarsma's grafische studio uit Leeuwarden. Ik ben gespecialiseerd in grafische vormgeving en (3d) animaties. Waar nodig werk ik gericht samen met een select groepje specialisten, zodat "we" altijd topkwaliteit kunnen leveren.

www.haarsma-mediam.nl

MetMarco / Marco van der Kuur

Freelance webdeveloper.

www.metmarco.nl

Apila / Jan Venhuis

Web development, PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, Symfony, Laravel, OOP.

www.apila.nl

Tjeerd van der Velde

Creatief / Commercieël / Betrouwbaar in reclame zijn steekwoorden die Tjeerd omschrijven. Voor meer informatie zie zijn website.

www.tjeerdvandervelde.com

Eelco Tjallema

Ik ben een freelance WordPress en PHP developer. Ik werk samen met verschillende Web Bureaus en Web Designers en soms direct voor mijn eigen klanten. In de tijd die over blijft werk ik aan mijn WordPress plugin en Startup.

www.estjallema.nl

Alex Strooisma

Voor websites en online applicaties in Drupal kun je bij Alex terecht. Gebruikt zijn plek aan de Westersingel tevens als uitvalsbasis voor zijn werkzaamheden bij JoyGroup.nl

www.strooisma.nl

Easy Translation

Het vertaalbureau van Arjen Kramer levert allerhande vertalingen. Of u nu op zoek bent naar iemand die uw volledige website kan vertalen naar het Frans, of uw CV naar het Engels, Easy Translation levert het allemaal.

www.easytranslation.nl

Banyan

Gijs de Lange aan het roer staat aan het roer van Banyan. Door veel samen te werken met freelancers en andere ondernemingen, biedt Banyan een breed en divers aanbod aan diensten.

www.banyancommunicatie.nl

Sander Steenhuis

We kennen Sander nog uit de tijd dat hij werkzaam was voor Ceezoo, nu is hij weer terug bij ons aan de Westersingel als zelfstandig ondernemer.

Uitgeverij Wijdemeer

Wijdemeer is een compacte uitgeverij, die optimaal gebruik maakt van de moderne kostenbesparende mogelijkheden in de grafische wereld en tegelijk verder kijkt dan het papieren boek alleen.

www.wijdemeer.nl

Rikkert van der Veer - Balance

De (momenteel) laatste werkplek is vergeven aan Rikkert van der Veer, werkzaam bij Balance. Balance is een bureau voor project- en interim-management met de focus financieel, juridisch en technisch management.

www.balance.nl

Infective Collective

Kijk, dat is nou het leuke van een gedeelde kantoorruimte zoals hier aan de Westersingel. De ondernemers van Loft, Pracht en De Socialist gaan samen verder als Infective Collective: een creatief mediabureau met een dikke focus op Social Media.

www.infectivecollective.nl

Pracht Communicatie

De verschillende disciplines die vertegenwoordigd worden op Westersingel 24 zijn sinds begin 2009 uitgebreid met het communicatiebureau van Nynke Boomsma.

www.prachtcommunicatie.nl

Loft - Webdesign & Grafische vormgeving

Loft is een frisse onderneming die zich ondertussen al weer enkele jaren met succes richt op het ontwikkelen van websites, huisstijlen, grafische vormgeving en content management systemen. Opgericht door Joris van Montfort en Berber van den Brink in 2004.

www.loft.nu

WAKR! / EasyTerra / Airport Desk

Tjeerd en Anne, eigenaren van de Westersingel 24, werken vanuit hier samen aan verschillende projecten, waaronder EasyTerra en Airport Desk.

www.wakr.nl

Zij gingen u voor:

Gport - Gerben van Dijk

Onder de naam Gport werkt Gerben van Dijk sinds 1998 als front-end ontwikkelaar en Wordpress expert. Gport ontwerpt en ontwikkelt mooie, eenvoudig te gebruiken websites, die uw bezoeker overtuigen. Gport werkt doelgericht en is zeer perfectionistisch. De persoonlijke aanpak, flexibele instelling, inlevingsvermogen in uw wensen en heldere communicatie van Gport zorgen voor goede online resultaten.

www.gport.nl

de InternetCompagnie

Jaap Tulp, een van de heren achter de InternetCompagnie is bij ons ingetrokken. Hij werkt vanuit hier voornamelijk aan Kwibuss, een project waarbij er eenvoudige software voor de kinderopvang ontwikkeld wordt.

www.internetcompagnie.nl

Derk Jan Lange

Na zijn functie als Manager Operations bij Nuon gaat Derk nu zelfstandig verder. Op zijn LinkedIn profiel omschrijft Derk zichzelf: "Ik ben een ervaren, mensgericht en gedreven manager/leider in een commerciële service-omgeving met aantoonbare resultaten in het bouwen en door ontwikkelen van effectieve (service)organisaties. Hierbij stel ik de klant en de medewerker centraal."

van Overeem werkt - werving en selectie

Van Overeem werkt exclusief aan de perfecte match zowel voor opdrachtgever als werkzoekende. Naast werving en selectie geeft van Overeem werkt advies aan opdrachtgevers over flexibele arbeid, werving en selectie, wervingsmethoden of andere aan arbeid gerelateerde zaken.

www.vanovereemwerkt.nl

Menu à la Carte

Zeer korstondig heeft Remon Kortman, eigenaar van Menu à la Carte, gebruik gemaakt van de faciliteiten aan de Westersingel 24. Hij heeft er na een korte periode voor gekozen om in alle rust het programmeerwerk weer zelf op te pakken. We hopen hem nog eens terug te zien hier aan de singel!

www.menukaarten.nl

Fryslân Slank

Onze representatieve ruimte trekt ondernemers uit alle branches. De spreekkamer wordt wekelijks een aantal keren gebruikt door de persoonlijke afslankconsulent van Fryslân Slank.

www.fryslanslank.nl

Frank Leystra - Arva Specerijen

Naast de productielocatie in Wijhe, worden ook in Leeuwarden producten ontwikkelt door Arva Specerijen. De Westersingel fungeert als uitvalbasis voor verschillende projecten die hier plaatsvinden.

www.arva.nl

De Socialist

Naast zijn webdesign activiteiten middels 4fence, is Jeroen voor 't Hekke actief als social media specialist. Hij kiest voor de westersingel 24 als tijdelijke werkplek, in afwachting van zijn eigen kantoor.

www.desocialist.nl

CeeZoo

Sinds september 2010 mogen wij CeeZoo - the get things done company - verwelkomen op nummer 24. CeeZoo ondersteunt je bij het opstarten van je Magento webwinkel en het verder ontwikkelen van je online verkoop strategie.

www.ceezoo.nl

De Rode Eik

Gezondheidswetenschapper Drs. Aafke S. Koster gebruikt haar werkplek aan de Westersingel 24 als uitvalsbasis voor haar bureau voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie.

www.de-rode-eik.nl

Trippl Skins & Wraps

Trippl skins & wraps verkoopt onder andere laptopskins aan particulieren en bedrijven.

www.trippl.nl

Alex van Ginniken

Eigenaar van F Vijf Internet Marketing en auteur van De Blauwe doos. Regelmatig als spreker actief binnen de wereld van de online marketing.

www.fvijf.nl

La Palabra

Merijn de Boer richt zich met zijn La Palabra op teksten en vertalingen.

www.lapalabra.nl

KR! Holding B.V.
Westersingel 24
8913 CL Leeuwarden