Kantoorruimte Leeuwarden

Ondernemers opgelet: Op zoek naar een kantoor/werkplek in Leeuwarden?

Enkele werkplek of hele verdieping?

Vanaf de start hebben op de Westersingel 24 enkel losse werkplekken aangeboden. Sinds kort bestaat ook de mogelijkheid een hele etage te huren. Op de begane grond is 100m2 beschikbaar, op de 1e etage 70m2. De werkplekken op de 2e etage (drie losse kamers van 16-20m2) zijn momenteel verhuurd.

Op een van de mooiste plekjes van Leeuwarden is nog kantoorruimte beschikbaar. De werkplek aan de Westersingel wordt gedeeld met meerdere ondernemers uit uiteenlopende sectoren.

Het pand is onlangs grondig verbouwd en voorzien van alle mogelijke luxe. Je hoeft alleen je PC, een stoel en 175 euro per maand mee te nemen en je kan van start! We hebben een aparte ruimte waar je op een representatieve manier je klanten kan ontvangen en waar je niet gehoord en gestoord wordt. Er ligt een redundante breedband internetverbinding (glasvezel + kabel) waar je (gratis) gebruik van kan maken.

Wil jij ook op loopafstand van het station en het centrum in een nieuw kantoor in een oud jasje werken en je klanten ontvangen? Kom dan gewoon een keertje langs, of neem anders contact op met Anne, zij kan je meer vertellen.

Anne Wapstra / KR! Holding B.V.
Westersingel 24
8913 CL Leeuwarden
06-44345316 of

Kantoorruimte huren Leeuwarden

Zie ook onze advertentie op bedrijfspand.com : Kantoorruimte Leeuwarden.

KR! Holding B.V.
Westersingel 24
8913 CL Leeuwarden