People

WAKR! is opgericht in 2007 door Anne Wapstra en Tjeerd Kramer. Tjeerd, die sinds 2004 onderneemt op Internet, heeft ervaring met programmeren, zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing. Anne heeft met haar achtergrond strategische communicatie en international business management een behoorlijke bagage om WAKR! in goede banen te leiden.

KR! ZOEKT interessante mensen. Wie? Mensen met energie, motivatie en een frisse blik. Te vaag omschreven? Neem gewoon even contact met ons op als je een baan in de wereld van de online marketing zoekt. Ook freelancers zijn welkom.

Tjeerd Kramer

Eén jaar Hogere Informatica en 4 jaar Communicatie en Multimedia Design leidde ertoe dat ik in 2004 mijn eigen eenmanszaak opgericht heb. Met behulp van mijn "allround skills" ben ik in staat internetprojecten van A tot Z in elkaar te sleutelen. Het opzetten van databases, programmeerwerk en webservers, maar ook zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing behoren tot mijn skillset. De eenmanszaak is inmiddels wegens succes omgezet in de nieuwe onderneming, WAKR! Holding B.V.

View Tjeerd Kramer's profile on LinkedIn Email:

Anne Wapstra

Met een succesvol afgeronde studie Communicatie en een master diploma International Business Management op zak begaf ik me in 2006 op de arbeidsmarkt. Na een succesvolle, leerzame en leuke baan als consultant bij een financieel consultancybedrijf, heb ik in 2007 besloten om ondernemer te worden. Ik ben verantwoordelijk voor het in juiste banen leiden van de onderneming in zijn algemeenheid. Daarnaast bemoei ik me met personeelszaken, marketingactiviteiten en content management. Tevens ben ik contactpersoon voor de freelancers die we in dienst hebben.

View Anne Wapstra's profile on LinkedIn Email:

KR! Holding B.V.
Westersingel 24
8913 CL Leeuwarden