Projects

De KR! Holding B.V. beheert honderden domeinen waarvan we er een aantal uitlichten in dit overzicht van projecten. In eerste instantie hebben we ons voornamelijk gericht op de Nederlandstalige internetgebruiker, maar nu zijn we ook internationaal actief.

Naast een aantal websites en projecten in eigen beheer, participeren en investeren we ook in projecten van derden.

EasyTerra B.V.

Eén van onze dochterondernemingen is EasyTerra B.V.. Binnen deze onderneming voorzien we in de wereldwijde behoefte om voordelig online huurauto's te boeken. In samenwerking met meerdere aanbieders van autoverhuur lukt het ons keer op keer de beste prijzen voor autohuur op onze site te presenteren.
[ meer informatie ]

Airport Desk B.V.

Onze dochtermaatschappij Airport Desk B.V. voorziet in de groeiende behoefte om online informatie op te vragen over vliegvelden. Welke voorzieningen zijn er op het vliegveld te vinden? Hoe laat vertrekt mijn vlucht? Zijn er ook hotels op de luchthaven aanwezig? Airport Desk biedt antwoord op uw vragen.
[ meer informatie ]


CitySpotters Stedentrips

Stedentrips maken een belangrijk onderdeel van de online reisindustrie uit. Steeds meer mensen oriënteren zich online alvorens een reis te boeken. CitySpotters Stedentrips bedient die doelgroep met tientallen reisgidsen boordevol tips, bezienswaardigheden en waarderingen voor en door gebruikers.
[ meer informatie ]

CDR-Zone.COM

CDR-Zone is een platform voor en door gebruikers van CD en DVD software en hardware. Productreviews, een discussieforum, nieuws en een software archief maken deze site tot één van de meest uitgebreide websites in deze niche.
[ meer informatie ]


Airport Parking Directory

De auto maakt vaak een belangrijk deel uit van uw vliegreis; het is uw vervoer van en naar het vliegveld. Airport Parking Directory biedt de mogelijkheid om online een parkeerplaats te boeken bij tal van vliegvelden in Groot-Brittannië.
[ meer informatie ]

KR! Holding B.V.
Westersingel 24
8913 CL Leeuwarden