Airport Desk B.V.

Onze dochtermaatschappij Airport Desk B.V. voorziet in de groeiende behoefte om online informatie op te vragen over vliegvelden. Welke voorzieningen zijn er op het vliegveld te vinden? Hoe laat vertrekt mijn vlucht? Zijn er ook hotels op de luchthaven aanwezig? Airport Desk biedt antwoord op uw vragen.

Inmiddels beheren we ruim 140 gidsen, met informatie over luchthavens over de hele wereld. De meeste teksten gaan over populaire luchthavens zoals Milaan Malpensa Airport, maar ook kleinere luchthavens zoals Valencia Airport worden behandeld. U vindt per vliegveld informatie met betrekking tot transport, services en contactgegevens. Op zoek naar een hotel of huurauto op een vliegveld? Op zoek naar het telefoonnummer van lost and found? U vindt het bij ons.

De Nederlandstalige site wordt maandelijks door vele duizenden bezoekers geraadpleegd. Een Duitstalige, Engelstalige, Franstalige, Spaanstalige en Italiaanstalige variant zijn inmiddels ook ontwikkeld. U kunt de sites vinden op:

Wilt u adverteren op de site of heeft u additionele informatie over een bepaalde luchthaven? Neem dan even contact met ons op.

KR! Holding B.V.
Westersingel 24
8913 CL Leeuwarden